Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Κρίση και Ρεαλισμός
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Κρίση και Ρεαλισμός
Υπότιτλος Δράση, εμπειρίες και δομές στην Ελλάδα της κρίσης
Συγγραφείς Ανδρέας Ανδρικόπουλος
Χρήστος Ναστόπουλος
Έκδοση Α'
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 14x21
Χρώμα Κειμένου Ασπρόμαυρο
ISBN 9786185036164
Κωδικός Εύδοξου 50658556
Αριθμός σελίδων 272
Ημερομηνὶα έκδοσης 1 Απριλίου 2015
Τιμή 14,50 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

Η κρίση είναι τα γεγονότα, οι εμπειρίες των πρωταγωνιστών, οι δομές που τη δημιούργησαν και την αναπαράγουν. Όλα αυτά μαζί. Τα γεγονότα της κρίσης διαμορφώθηκαν μέσα από τις δράσεις και τις τροχιές των πρωταγωνιστών της, όπως ο πολιτικός κόσμος, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι κεφαλαιαγορές και οι χρηματαγορές και, κυρίως, οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι πολίτες.

Οι δράσεις των πρωταγωνιστών είναι μέρος των βιωμάτων τους, του τρόπου με τον οποίο έζησαν την κρίση και, με βάση το βίωμα, επέλεξαν τη δική τους αντίδραση στην κρίση, προσπαθώντας να την αποφύγουν ή να την αποτρέψουν, καταλήγοντας κάποιες φορές να την επιδεινώνουν.

Οι δράσεις και οι εμπειρίες των πρωταγωνιστών έθεσαν σε κίνηση τους μηχανισμούς της κρίσης. Τα θεσμικά προβλήματα και μακροοικονομικά αδιέξοδα της Ελλάδας, σε συνδυασμό με την ευάλωτη ενότητα της Ευρωζώνης, οδήγησαν την ελληνική οικονομία σε πρωτόγνωρη ύφεση και την Ευρώπη σε κινήσεις ριζικού μετασχηματισμού.

Ανδρέας Ανδρικόπουλος

Ο Ανδρέας Ανδρικόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει διδάξει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Γουόρικ.

Το ερευνητικό έργο του επικεντρώνεται στη ρευστότητα των χρηματιστηριακών αγορών, την κοινωνιολογία της χρηματοοικονομικής και τον κριτικό ρεαλισμό.

Χρήστος Ναστόπουλος

Ο Χρήστος Ναστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στο Άργος. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην Τραπεζική (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Ζει και εργάζεται στην Πάτρα, ως τραπεζικό στέλεχος.

Δεν βρέθηκαν μεταφραστές

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή