Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/117'>Αναλυτικό Λεξικό Διοικητικών - Οικονομικών Όρων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/118'>Επιστήμες και ορθοδοξία </a>
Πληροφορίες
Αναλυτικό Λεξικό Διοικητικών - Οικονομικών Όρων
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Αναλυτικό Λεξικό Διοικητικών - Οικονομικών Όρων
Συγγραφείς Γεώργιος Ασπρίδης
Βασιλική Καζαντζή
Γιάννης Φ. Ρωσίδης
Έκδοση Α'
Γλώσσα Ελληνικά - Αγγλικά
Σχήμα 17x24
Χρώμα Κειμένου ασπρόμαυρο
ISBN 9786185036157
Κωδικός Εύδοξου 68369457
Αριθμός σελίδων 168
Ημερομηνὶα έκδοσης 25 Σεπτεμβρίου 2017
Τιμή 12,00 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Ετοιμάζεται
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

«Τα λεξικά είναι σαν τα ρολόγια. Το χειρότερο είναι καλύτερο από το τίποτε, και από το καλύτερο δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να δείχνει πάντοτε τη σωστή ώρα».

Samuel Johnson, Συγγραφέας και λεξικογράφος

 

Το ανά χείρας λεξικό καλείται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία. Στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί από τους ενδιαφερόμενους που ασχολούνται με τη διοικητική και την οικονομική επιστήμη.

Ο αναγνώστης θα αντλήσει πληρο­φορίες για τις ποικίλες σημασίες για τις πλούσιες χρήσεις των όρων της. Επιδίωξή μας ήταν η συγγραφή ενός πλήρους και επιστημονικού λεξικού που να καλύπτει τις τρέχουσες εκπαιδευτικές ανάγκες. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν φιλοδοξεί να καλύψει εξαντλητικά το αντικείμενο. Φιλοδοξεί όμως να λειτουργήσει διαδραστικά και να εμπλουτίζεται συνεχώς σύμφωνα με την εξέλιξη της επιστήμης.

Το λεξικό θα παράσχει επαρκείς και επιστημονικά τεκμηριωμένες και αξιόπιστες σημασιολογικές πληροφορίες για τους διοικητικούς και τους οικονομικούς όρους και για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούνται λέξεις με συνεχή παρουσία στο ελληνικό λεξιλόγιο και καθημερινή χρήση από όλους ώστε να αποτυπωθεί ο σχετικός πλούτος. Το παρόν λεξικό προσπαθεί να καλύψει ένα μέρος της βιβλιογραφίας και να επικεντρωθεί μόνο στα αντικείμενα της διοίκησης και της οικονομίας.

Γεώργιος Ασπρίδης

Ο Γιώργος Ασπρίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής «Διοίκησης Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στους ανθρώπινους πόρους», στη σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμεςστο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και έλαβε και το Διδακτορικό του Δίπλωμα στη Διοικητική Επιστήμη το 2004.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή και ελληνικά αναγνωρισμένα περιοδικά.

Βασιλική Καζαντζή

Η Βασιλική Καζαντζή έλαβε το πτυχίο της από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και αργότερα απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στη Χημική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Texas A&M των ΗΠΑ, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα στον Σχεδιασμό, Ολοκλήρωση και Βελτιστοποίηση Συστημάτων Διεργασιών Παραγωγής με βάση ιδιότητες.


Σήμερα είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Γιάννης Φ. Ρωσίδης

Δεν βρέθηκαν μεταφραστές

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή