Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/125'>Κοινωνική Χρηματοοικονομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/126'>Ο πηλός στην οικοδομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/127'>Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
Υπότιτλος Περιβάλλον, στρατηγικές και σχέδια δράσης
Συγγραφείς Philippe Aurier
Lucier Sirieix
Μεταφραστές Ροδάνθη Παπαδομιχελάκη
Έκδοση 3η Ελληνική από 3η Γαλλική
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 24*17
Χρώμα Κειμένου Ασπρόμαυρο
ISBN 9789607860378
Κωδικός Εύδοξου αναμένεται
Αριθμός σελίδων 454
Ημερομηνὶα έκδοσης 20 Μαΐου 2019
Διαθεσιμότητα Ετοιμάζεται
Χαρακτηριστικά πίνακες, διαγράμματα, index

Το παρόν σύγγραμμα προέκυψε ως απόρροια της διαπίστωσης ότι τα προϊόντα διατροφής βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάπτυξης ενεργειών μάρκετινγκ, χωρίς ωστόσο να έχουν τη θέση που τους αξίζει στις βιβλιοθήκες.

Πράγματι, τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «μαζικής κατανάλωσης» αποτελούν ιστορικά το πεδίο εφαρμογής του μάρκετινγκ. Οι έννοιες, οι τεχνικές και τα μοντέλα του μάρκετινγκ γεννήθηκαν και σταδιακά αναπτύχθηκαν σε αυτόν ακριβώς τον τομέα.

Τα προϊόντα διατροφής αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων συχνής αγοράς και μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι αποτελούν το κύριο πεδίο εφαρμογής του λεγόμενου μάρκετινγκ «μαζικής κατανάλωσης».

Κατά συνέπεια, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γραφεί ένα βιβλίο αφιερωμένο αποκλειστικά στα αγροτικά και αγροδιατροφικά προϊόντα:

Philippe Aurier

Ο Philippe Aurier είναι διδάκτωρ και υφηγητής καθηγητής στις επιστήμες του management. Διδάσκει marketing και στατιστική στο ΙΑΕ του Πανεπιστημίου Montpellier 2, στο Μονπελιέ.Lucier Sirieix

H Lucie Sirieix είναι διδάκτωρ στις επιστήμες του management και καθηγήτρια στο ινστιτούτο Agro του Μονπελιέ, όπου διδάσκει τα αντικείμενα του marketing και της διατροφικής κατανάλωσης.

Ροδάνθη Παπαδομιχελάκη

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή