Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/125'>Κοινωνική Χρηματοοικονομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/126'>Ο πηλός στην οικοδομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/127'>Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Εφαρμοσμένη Οικονομετρία
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Εφαρμοσμένη Οικονομετρία
Επιστημονικός Επιμελητής Σκιντζή Βασιλική
Συγγραφείς Dimitrios Asteriou
Stephen Hall
Μεταφραστές Ελένη Γάκη
Παναγιώτης Φώτης
Σταυρούλα Φαμελίτη
Περσεφόνη Πολυχρονίδου
Έκδοση Α' Ελληνική από 3η Αγγλική
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 24*17
Χρώμα Κειμένου ασπρόμαυρο
ISBN 9786185036331
Κωδικός Εύδοξου 77108018
Αριθμός σελίδων 640
Ημερομηνὶα έκδοσης 10 Οκτωβρίου 2018
Τιμή 45,00 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Χαρακτηριστικά Μαθηματικοί τύποι, πίνακες, διαγράμματα, σχήματα, index, βιβλιογραφία, ασκήσεις, λύσεις, ευρετήριο ορισμών εννοιών
Επιστημονική Επιμέλεια Ελένη Γάκη, Περσεφόνη Πολυχρονίδου, Σταυρούλα Φαμελίτη, Παναγιώτης Φώτης
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

Το ανά χείρας βιβλίο παρέχει μια σαφή και λεπτομερή έκθεση των βασικών αλλά και των πιο προχωρημένων εννοιών της οικονομετρίας, απαραίτητες τόσο για προπτυχιακούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για εμπειρικές μεθόδους στα οικονομικά. Είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο, που παρέχει μια φυσική εξέλιξη των σημαντικών θεμάτων στον τομέα, ενώ υπάρχουν και εφαρμογές με πραγματικά δεδομένα.

Η χρήση των μαθηματικών στην οικονομετρία είναι αναπόφευκτη, αλλά το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές που δεν έχουν ένα αμιγές μαθηματικό υπόβαθρο όσο και σε εκείνους που προτιμούν τη χρήση των μαθηματικών για μια πιο εμπεριστατωμένη κατανόηση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, παρέχεται, όταν απαιτείται, τόσο μια γενική όσο και μια μαθηματική επεξεργασία του θέματος, σε ξεχωριστές ενότητες.

Αυτό το βιβλίο επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της θεωρίας και της πράξης, εκφράζοντας αφηρημένες έννοιες με έναν σαφή και ευκολονόητο τρόπο. Πολύτιμο εγχειρίδιο για όσους μελετούν οικονομετρία.

Dimitrios Asteriou

Ο Dimitrios Asteriou είναι Κα­θηγητής στο πρόγραμμα Διοί­κηση Επιχειρήσεων και Οργα­νισμών του Ελληνι­κού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με γνω­στικό αντικείμενο τις «Ποσο­τικές Μεθόδους». Έχει διδάξει για δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ και για πέντε χρό­νια στο Πανεπιστήμιο Σίτι του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι συγγραφέας βιβλίων με θέ­μα την εφαρμοσμένη οικο­νομετρία.

Stephen Hall

Ο Stephen G. Hall είναι Κα­θηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ και Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια. Επίσης, είναι Επισκέπτης Ερευ­νητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Οικονομικών και Κοινωνικών Ερευνών, μέλος της εκτε­λεστικής επιτροπής του έργου των Ηνωμένων Εθνών LINK, Σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος και Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ελένη Γάκη

Παναγιώτης Φώτης

Σταυρούλα Φαμελίτη

Περσεφόνη Πολυχρονίδου

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή