Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/125'>Κοινωνική Χρηματοοικονομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/126'>Ο πηλός στην οικοδομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/127'>Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Επαγγελματική κουζίνα - Γενικές αρχές μαγειρικής
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Επαγγελματική κουζίνα - Γενικές αρχές μαγειρικής
Υπότιτλος Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, προγραμματισμός παραγωγής
Συγγραφείς Κώστας Αρβανίτης
Λευτέρης Κουτσιμανής
Έκδοση Β'
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 24x17
Χρώμα Κειμένου δίχρωμο
ISBN 9789607860361
Κωδικός Εύδοξου 2850
Αριθμός σελίδων 344
Ημερομηνὶα έκδοσης 1 Δεκεμβρίου 2007
Τιμή 25,00 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Βάρος 0.575 kgr
Χαρακτηριστικά εικόνες, σχέδια, διαγράμματα
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύονται οι σύγχρονες εξελίξεις στο σχεδιασμό, στην οργάνωση, στον εξοπλισμό, στον προγραμματισμό, στη διοίκηση, καθώς και οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που διέπουν το χώρο της επαγγελματικής κουζίνας.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα τρόφιμα ανά κατηγορία προέλευσης και αναλύονται οι τρόποι παρασκευής τους Επιπλέον γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους.

Κώστας Αρβανίτης

Ο Κώστας Αρβανίτης διετέλεσε καθηγητής (καθηγητής εφαρμογών) στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (πρώην Λάρισας), στο οποίο βρέθηκε στη θέση του προϊσταμένου στο διάστημα 1990-1994, και υπεύθυνος της ομάδας των ειδικών τουριστικών μαθημάτων. Δίδαξε σε δημόσια Ι.Ε.Κ. και Κ.Ε.Κ. και συμμετείχε στις επιτροπές ειδικών επιστημόνων στον Ο.Ε.Ε.Κ.

Είναι επιστημονικός σύμβουλος προγραμμάτων κατάρτισης και συμμετέχει μέρος σε διεθνή συνέδρια με θέμα τον τουρισμό και έχει εισηγηθεί σε ημερίδες-διημερίδες αντίστοιχα θέματα.

Ασχολείται συστηματικά με την διοίκηση, την οργάνωση και τη διαχείριση των επισιτιστικών επιχειρήσεων και είναι εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ.

Λευτέρης Κουτσιμανής

Δεν βρέθηκαν μεταφραστές

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή