Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/125'>Κοινωνική Χρηματοοικονομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/126'>Ο πηλός στην οικοδομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/127'>Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Μάρκετινγκ Οίνου και αποσταγμάτων
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Μάρκετινγκ Οίνου και αποσταγμάτων
Υπότιτλος Πρόγραμμα δράσης, τεχνικές πωλήσεων, στρατηγικές
Συγγραφείς Emmanuelle Rouzet
Gerard Sequin
Μεταφραστές Άννα Βουγιουκλίδου
Έκδοση A'
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 24x17
Χρώμα Κειμένου Ασπρόμαυρο
ISBN 9789607860859
Κωδικός Εύδοξου 12296485
Αριθμός σελίδων 272
Ημερομηνὶα έκδοσης 1 Ιουνίου 2011
Τιμή 19,00 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Βάρος 0.465 kgr
Χαρακτηριστικά πίνακες, σχήματα, διαγράμματα, μελέτες περίπτωσης
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

Η πρωτότυπη έκδοση του βιβλίου έχει γίνει από τον εκδοτικό οίκο "DUNOD" με το διακριτικό τίτλο "Le marketing du vin"

 

Το βιβλίο αυτό ασχολείται με τα ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν το μάρκετινγκ στον κλάδο του "Οίνου και των οινικών αποσταγμάτων".


Σ' ένα εθνικό και διεθνές περιβάλλον όλο και πιο δύσκολο, έγινε αναπόφευκτη για τους επαγγελματίες του κρασιού και των οινικών αποσταγμάτων η προσφυγή στο μάρκετινγκ και στις ειδικές τεχνικές πώλησης προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους.


Η "ποιότητα" παραμένει απαραίτητη, αλλά δεν αρκεί πια σήμερα.


Είναι επιτακτική ανάγκη να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στην πώληση εξίσου με τις γνώσεις τους στην παραγωγή.


Αυτό το βιβλίο μεθοδολογίας παρουσιάζει με συγκεκριμένο και σαφή τρόπο όλα εκείνα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων, την πραγματοποίηση, παρακολούθηση και έλεγχο των ενεργειών που χρειάζεται να κάνει ο επαγγελματίας και που θα του επιτρέψουν:


1. να τοποθετήσει το κρασί που θέλει να πουλήσει, μελετώντας την αγορά και προσαρμόζοντας την τοποθέτηση στα κίνητρα της πελατείας-στόχου μέσω ενός ολοκληρωμένου μίγματος μάρκετινγκ (προϊόν, τιμή, διανομή, προώθηση)


2. να διαθέσει στην αγορά το κρασί, επιλέγοντας ανάλογα με τα κανάλια διανομής τις τεχνικές και τα κατάλληλα εργαλεία υποστήριξης της πώλησης, (φυλλάδια, κάρτες προϊόντος, ερωτηματολόγια γευσιγνωσίας, οργάνωση του stand...)


Σ' αυτή τη νέα εμπλουτισμένη έκδοση συνδυάζονται περισσότερες τεχνικές στρατηγικής και παραδείγματα καθώς και μέσα και εργαλεία μάρκετινγκ.

Emmanuelle Rouzet

Η Emmanuelle Rouzet είναι υπεύθυνη marketing και ανάπτυξης της Διεπαγγελματικής Επιτροπής του Floc de Gasconge, που παρεμβαίνει πάνω από δεκαπέντε χρόνια στο marketing και στην πώληση των κλάδων τροφίμων.


Διδάσκει διαπραγμάτευση και εμπορική στρατηγική στην Ανώτερη Γεωπονική Σχολή του Purpan, σε Ανώτερες Εμπορικές Σχολές και Κέντρα Επιμόρφωσης Επαγγελματιών του Κρασιού.

Gerard Sequin

Ο Gerard Sequin είναι σύμβουλος marketing στην εμπορία και προώθηση κρασιών και οινοπνευματωδών, εκπαιδεύει πάνω από είκοσι χρόνια τους επαγγελματίες της γαλλικής και ευρωπαϊκής αμπελοκαλλιέργειας.

Είναι επίκουρος καθηγητής στο Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Toulouse 1 και στο Perpignan. Διδάσκει διαπραγμάτευση και εμπορική στρατηγική στην Ανώτερη Γεωπονική Σχολή του Purpan, σε Ανώτερες Εμπορικές Σχολές και Κέντρα Επιμόρφωσης Επαγγελματιών του Κρασιού.

Άννα Βουγιουκλίδου

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή