Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/121'>Εφαρμοσμένη Οικονομετρία</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/118'>Επιστήμες και ορθοδοξία </a>
Πληροφορίες
Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας www.propobos.gr πρέπει να παρέχει στις εκδόσεις Προπομπός ορισμένα προσωπικά στοιχεία για την διευκόλυνση της αποστολής πληροφοριών και παραγγελιών, όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κ.ά. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιούνται για την έκδοση παραστατικών ή για την ενημέρωση των επισκεπτών για νέα προϊόντα και δραστηριότητες. Επιπλέον, για την έκδοση τιμολογίου ο χρήστης θα πρέπει να παρέχει τα φορολογικά του στοιχεία. Οι εκδόσεις Προπομπός δεσμεύονται να μην παραχωρήσουν τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, εκτός αν ζητηθούν από Δημόσια Αρχή ή δικαστήριο όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. 

Για την πληρωμή με κάρτες συνεργαζόμαστε με την τράπεζα ALPHA BANK, η οποία και διεκπεραιώνει την εκκαθάριση των συναλλαγών. Σημειώνεται ότι οι εκδόσεις Προπομπός δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζα ALPHA BANK (delta pay) μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή