Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/125'>Κοινωνική Χρηματοοικονομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/126'>Ο πηλός στην οικοδομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/127'>Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Γενικοί Όροι

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.propobos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΚΙΜΕΡΗΣ Κ. ΘΩΜΑΣ» (ΑΦΜ: 045191460, ΔΟΥ : ΙΑ ΑΘΗΝΩΝ), που εδρεύει στην Αθήνα, Πατησίων 53.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.propobos.gr ανήκουν αποκλειστικά στις εκδόσεις Προπομπός (ΚΙΜΕΡΗΣ Κ. ΘΩΜΑΣ) και στους δημιουργούς της.

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Propobos.gr προς όλους εσάς τους επισκέπτες των ιστοσελίδων του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά της.

Όλες οι ενέργειες που κάνετε μέσα στο www.propobos.gr και αφορούν την καταχώρηση και αποστολή των προσωπικών σας στοιχείων (συμπεριλαμβανομένων και των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας) γίνονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή