Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/117'>Αναλυτικό Λεξικό Διοικητικών - Οικονομικών Όρων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/118'>Επιστήμες και ορθοδοξία </a>
Πληροφορίες
Εκπαιδευτική Έρευνα
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Εκπαιδευτική Έρευνα
Υπότιτλος Ποσοτικές και Ποιοτικές Μέθοδοι - Ανάλυση και Εφαρμογές
Συγγραφείς L.R. Gay
Geoffrey E. Mills
Peter Airasian
Έκδοση 1η Ελληνική από 10η Αμερικάνικη
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 21x29
Χρώμα Κειμένου ασπρόμαυρο
ISBN 9786185036300
Κωδικός Εύδοξου 68370025
Αριθμός σελίδων 672
Ημερομηνὶα έκδοσης 30 Αυγούστου 2017
Τιμή 54,90 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Ετοιμάζεται
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

Όπως η ένατη έκδοση, έτσι και η δέκατη αντανακλά έναν συνδυασμό εισερχόμενων πληροφοριών που είτε επιζητήθηκαν είτε όχι.

Η θετική ανατροφοδότηση υποδεικνύει ότι ορισμένα στοιχεία του κειμένου δεν θα έπρεπε να αλλαχθούν – για παράδειγμα, το ύφος του κειμένου και η εστίαση στη δεοντολογία. Αυτά τα στοιχεία παραμένουν.

Παρ’ όλα αυτά, θέλαμε να συμπεριλάβουμε κάτι ιδιαίτερο για τους αναγνώστες της δέκατης έκδοσης, κι έτσι δημιουργήσαμε τα Ψηφιακά Ερευνητικά Εργαλεία για τον 21ο Αιώνα. Αυτό το χαρακτηριστικό εισάγει νεότερα εργαλεία και μεθόδους που οι ερευνητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ώστε να κάνουν την έρευνά τους με τρόπο πιο εύκολο ή πιο αποδοτικό, όπως να χρησιμοποιούν προγράμματα αναγνώρισης ομιλίας για να γλιτώνουν χρόνο από την απομαγνητοφώνηση των συνεντεύξεων, να χρησιμοποιούν κάμερες ή το Skype για να συλλέγουν ποιοτικά δεδομένα, και να χρησιμοποιούν προγράμματα διαχείρισης για να οργανώνουν το υλικό τους.

Επιπλέον, στην αρχή όλων των κεφαλαίων που αφορούν τις μεθόδους, έχουμε συμπεριλάβει συνοπτικούς πίνακες, οι οποίοι τονίζουν όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά κάθε μεθόδου, όπως τα βήματα που ακολουθούνται ή ενδεχόμενες προκλήσεις που σχετίζονται με αυτήν. Ακόμη, οι αναγνώστες ζήτησαν την ανανέωση ορισμένων άρθρων από περιοδικά που υπάρχουν στο κείμενο, οπότε θα βρείτε νέα άρθρα στα Κεφάλαια 1 και 22.

Οι αλλαγές στα περιεχόμενα αντανακλούν την εισαγωγή νέων θεμάτων και την επέκταση ή τη διευκρίνιση των ήδη υπαρχόντων.

L.R. Gay

Geoffrey E. Mills

Peter Airasian

Δεν βρέθηκαν μεταφραστές

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή