Βιβλία
Υπό Έκδοση


<a style='color: #50493c;' href='/books/125'>Κοινωνική Χρηματοοικονομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/126'>Ο πηλός στην οικοδομική</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/127'>Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων</a> <a style='color: #50493c;' href='/books/120'>Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων</a>
Πληροφορίες
Μάρκετινγκ
Πατήστε για μεγέθυνση
Tίτλος Μάρκετινγκ
Υπότιτλος Διαδικασίες, πρακτική
Συγγραφείς Peter Runia
Frank Wahl
Olaf Geyer
Christian Thewißen
Μεταφραστές Ανδριάνα Σακκά
Έκδοση 1η ελληνική από 3η βελτιωμένη γερμανική
Γλώσσα Ελληνικά
Σχήμα 17x24
Χρώμα Κειμένου ασπρόμαυρο
ISBN 9786185036003
Κωδικός Εύδοξου 32998983
Αριθμός σελίδων 376
Ημερομηνὶα έκδοσης 15 Ιανουαρίου 2014
Τιμή 24,00 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο
Βάρος 0.600 kgr
Χαρακτηριστικά 123 Σχήματα, Διαγράμματα, Πίνακες, Παραδείγματα Ευρωπαϊκών Εταιρειών, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο όρων
Περιεχόμενα Περιεχόμενα
Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ακαδημαϊκό σύγγραμμα και ταυτόχρονα έναν εξαίρετο οδηγό πρακτικής για το μάρκετινγκ. Στο επίκεντρό του βρίσκεται το κλασικό καταναλωτικό μάρκετινγκ.

Στο πρώτο μέρος, παρουσιάζονται οι βασικοί ορισμοί και η εξέλιξη της θεωρίας του μάρκετινγκ.

Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζεται μία διεξοδική ανάλυση των επιχειρήσεων, της αγοράς, καθώς και του περιβάλλοντος λειτουργίας τους, που αποτελούν τη βάση πάνω στις οποίες εδράζουν οι έννοιες του μάρκετινγκ.

Στο τρίτο μέρος εξηγούνται ο σκοπός και οι στρατηγικοί στόχοι του μάρκετινγκ, οι οποίοι πρέπει να επιτυγχάνονται, μέσα από ένα βασικό πλαίσιο χειρισμών του λειτουργικού μάρκετινγκ.

Στο τέταρτο μέρος θεματοποιείται διεξοδικά το κλασσικό μίγμα του μάρκετινγκ, παρουσιάζονται δηλαδή τα διαθέσιμα εργαλεία του μάρκετινγκ που αξιοποιούνται από τα επιμέρους επίπεδα της επιχείρησης και αφορούν την πολιτική τους για το προϊόν, για την τιμολόγηση, για τη διανομή και για την προώθηση.

Στο πέμπτο μέρος, επισημαίνεται η ανάγκη ενοποίησης των σχεδίων μάρκετινγκ των επιμέρους επιπέδων της επιχείρησης, αναδεικνύοντας έτσι τη σημασία του μάρκετινγκ στον έλεγχο.

Στην τρίτη έκδοση παρουσιάζονται για πρώτη φορά οι ακόλουθες θεματικές ενότητες: ο Χάρτης του Limbic ως επέκταση της θεματικής ενότητας της ψυχολογίας, οι καινοτόμες διαδικασίες στα πλαίσια της πολιτικής για το προϊόν, η διευρυμένη ταυτότητα του μάρκετινγκ, το αντάρτικο (Guerilla) μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικών δικτύωσης.

Peter Runia

Ο καθηγητής Δρ. Peter Runia, πτυχιούχος πωλήσεων, γεννηθείς το 1968, σπούδασε οικονομικές επιστήμες με ειδίκευση στον τομέα των πωλήσεων και του εμπορίου στο Πανεπιστήμιο GERHARD – MERCATOR – UNIVERSITÄT στο Duisburg. Δραστηριοποιήθηκε μετά τις σπουδές του για αρκετά χρόνια ως εκπαιδευτής και σύμβουλος και διοργάνωση σε αυτό το πλαίσιο μεταξύ άλλων κάποια σεμινάρια σχετικά με το θέμα «Μάρκετινγκ για δημιουργούς ύπαρξης». Από το 2000 διδάσκει Μάρκετινγκ στη σχολή FONTYS INTERNATIONALE HOGESCHOOL ECONOMIE στο Venlo της Ολλανδίας. Το 2001 έγινε διδάκτωρ στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο GERHARD – MERCATOR – UNIVERSITÄT στο Duisburg. Από το 2005 έως το 2010 πέραν της θέσης διδασκαλίας του ήταν υπεύθυνος μάνατζερ του τομέα σπουδών «Διεθνές Μάρκετινγκ» στη σχολή FONTYS INTERNATIONALE HOGESCHOOL ECONOMIE. Από το 2010 είναι μόνιμος διδάκτωρ Γενικής Επιστήμης των Πωλήσεων, με έμφαση στο μάρκετινγκ στη Σχολή FOM HOCHSCHULE FÜR OEKONOMIE & MANAGEMENT. Πέραν της διδασκαλικής του εμπειρίας σε προγράμματα Bachelor και Master, είναι υπεύθυνος έργων έρευνας αγοράς και εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα μάρκετινγκ.

Frank Wahl

Ο Frank Wahl, κάτοχος πτυχίου Οικονομικών (FH), γεννηθείς το 1961, σπούδασε την Διοίκηση Επιχειρήσεων στη σχολή FACHHOCHSCHULE NIEDERRHEIN στο Mönchengladbach με έμφαση στο μάρκετινγκ καθώς και στον προγραμματισμό και τον έλεγχο των επιχειρήσεων. Μετά τις σπουδές του το 1988 εργάστηκε στη διεύθυνση προϊόντος αγοράς ως Junior μάνατζερ προϊόντος στην SEMPER IDEM UNDERBERG AG στο Rheinberg και ως μάνατζερ προϊόντος στην WASA GmbH στο Celle. Από το 1995 μετέφερε ως ομιλητής τις θεωρητικές του γνώσεις και την πρακτική του εμπειρία σε διάφορες οικονομικές σχολές χρησιμοποιώντας διαφορετικές προσεγγίσεις διδασκαλίας και μάθησης στους εκάστοτε συμμετέχοντες των σεμιναρίων. Πέραν αυτού δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και σύμβουλος μεσαίων επιχειρήσεων. Από το 2003 διδάσκει Μάρκετινγκ στον τομέα σπουδών «Διεθνές Μάρκετινγκ» στην σχολή FONTYS INTERNATIONALE HOGESCHOOL ECONOMIE στο Venlo της Ολλανδίας και παράλληλα είναι υπεύθυνος για τις επαφές της Σχολής με τις εθνικές και διεθνείς οικονομικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος διδασκαλίας στην Σχολή FOM HOCHSCHULE FÜR OEKONOMIE & MANAGEMENT στους εκπαιδευτικούς τομείς των σπουδών Bachelor και Master. Τέλος εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών για θέματα στρατηγικού και επιχειρησιακού μάρκετινγκ.

Olaf Geyer

Ο Olaf Geyer , κάτοχος πτυχίου Πωλήσεων, γεννηθείς το 1969, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Διεθνούς Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο του WESTFÄLISCHEN WILHELMS-UNIVERSITÄT Münster και General Business στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ στο Λος Άντζελες (UCLA). Μετά τις σπουδές του εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην KIENBAUM MANAGEMENT CONSULTANTS GmbH, όπου διετέλεσε σύμβουλος επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους κατά κύριο λόγο σχετικά με ζητήματα στρατηγικής και μάρκετινγκ. Τέλος διεύθυνε την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων της SCHUBERT UNTERNEHMENSGRUPPE και έπειτα εργάστηκε ως Μάνατζερ στην RÖLFS MC PARTNER CONSULTANTS GmbH με επίκεντρο στην Αναδόμηση και τον τομέα Μάρκετινγκ & Πωλήσεις. Από το 2007 εργάζεται και πάλι ως Γενικός Διευθυντής στην KIENBAUM MANAGEMENT CONSULTANTS GmbH. Επιπλέον διδάσκει στην FOM HOCHSCHULE FÜR OEKONOMIE & MANAGEMENT στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών Master στον τομέα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων και συνοδεύει ως εξωτερικός επιτηρητής τις εξετάσεις Bachelor στην FONTYS INTERNATIONALE HOGESCHOOL ECONOMIE στο Venlo της Ολλανδίας.

Christian Thewißen

Ο Δρ. Christian Thewißen, bc. MBA, γεννηθείς το 1977, σπούδασε μετά από το πτυχίο του ως έμπορος, Οικονομία των Πωλήσεων στην FONTYS INTERNATIONALE HOGESCHOOL ECONOMIE στο Venlo της Ολλανδίας. Μετά τις σπουδές του εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε διαφορετικές θέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στους τομείς Ελέγχους και Μ & Α για τον όμιλο RWE. Την εκπαιδευτική του κατάρτιση συμπλήρωσε στα πλαίσια ενός προγράμματος ΜΒΑ παράλληλα με την εργασία με έμφαση στον τομέα της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στην FOM HOCHSCHULE FÜR OEKONOMIE & MANAGEMENT στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ BRATISLAVA, στη Σλοβακία. Από το 2007 εργάζεται ως σύμβουλος στην ROLAND BERGER STRATEGY CONSULTANTS στον τομέα του Κέντρου Ικανοτήτων Ενέργειας & Χημικών. Επιπλέον διδάσκει περιστασιακά στον τομέα των μεταπτυχιακών σπουδών Master στην FOM HOCHSCHULE FÜR OEKONOMIE & MANAGEMENT και συνοδεύει ως εξωτερικός επιτηρητής τις εξετάσεις Bachelor στην FONTYS INTERNATIONALE HOGESCHOOL ECONOMIE στο Venlo της Ολλανδίας.

Ανδριάνα Σακκά

Η Ανδριάνα Σακκά είναι απόφοιτος του Τμήματος Μετάφρασης, Ξένων Γλωσσών και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Εργάζεται από το 1999 στη μετάφραση πανεπιστημιακών εγχειριδίων με ειδίκευση στην οικονομική μετάφραση. Γλώσσες εργασίας της είναι η αγγλική και η γερμανική.

Υπάρχουν 0 σχόλια.


Συνδεθείτε για να γράψετε την δική σας αξιολόγηση.

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο
Συγγραφείς
Κατάλογος
Κατάλογος
Δημοφιλή