Υπαναχώρηση και Επιστροφή Προϊόντων

Δικαίωμα Υπαναχώρησης και Επιστροφής Προϊόντων

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, επιστρέφοντας μας το προϊόν.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τιμήματος που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει, όπως πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή αντικαταβολής με μετρητά.

Εάν το προϊόν είναι άρτιο και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται το αργότερο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η επιστροφή του προϊόντος. Και στις 2 περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

Κατά την παράδοση της παραγγελίας ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ελέγξει την ακεραιότητα του εμπορεύματος του πριν υπογράψεις το voucher παραλαβής ειδάλλως δεν θα είναι εφικτή η αλλαγή του (με υπαιτιότητα δική μας) και η εταιρεία μας δεν θα φέρει καμία ευθύνη. Ο επιστρέφων οφείλει να ενημερώσει τον αποστολέα για τυχόν ζημιές που οφείλονται και πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Τηλέφωνο:+30 210 5245264
Fax: +30 210 5245246
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), 53
104 33, Αθήνα
X