Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής – Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Στο www.propobos.gr γίνονται δεκτές οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover και Mαsterpass). 

Η πληρωμή γίνετε μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Κανένα στοιχείο της πιστωτικής , χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας δεν αποθηκεύετε στην ιστοσελίδα www.propobos.gr. Σημειώνεται ότι οι εκδόσεις Προπομπός δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι.

Ασφάλεια Συναλλαγών με τη χρήση καρτών:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of “Alpha e-Commerce” of Alpha Bank and uses TLS 1.2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Encryption is a way of coding the information until it reaches its recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.

 

Αντικαταβολή με μετρητά:

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Το κόστος αποστολής και αντικαταβολής για ποσά μικρότερα των €20,00 είναι €3,00 και παρέχεται μόνο για αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδος.

Πληρωμή μέσω IRIS Payments:

Οι πελάτες γνωρίζοντας μόνο τον αριθμό ΑΦΜ ( 801485072 ) των εκδόσεων Προπομπός, χωρίς καν να γνωρίζετε το ΙΒΑΝ μας, μπορείτε για ποσά έως €500 να πραγματοποιήσετε άμεσα την πληρωμή από οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό. Πληρώστε άμεσα και γρήγορα χωρίς τραπεζικά έξοδα. Προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS στο mobile banking. Στην αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ID της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό της επιχείρησης:

Alpha Bank ΙΒΑΝ: GR93 0140 1040 1040 0200 2032 233
Swift Code: CRBAGRAA
Επωνυμία: . ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ 

Ο Καταθέτης οφείλει να ενημερώσει με email (propobos@propobos.gr) ή τηλεφωνικά για την κατάθεση του ποσού έτσι ώστε η παραγγελία να θεωρηθεί έγκυρη και να υλοποιηθεί.
Επίσης, το ποσό που θα πρέπει να καταβάλετε στο τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να είναι ίσο με το σύνολο της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξόδων αποστολής. Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον εντολέα της τραπεζικής κατάθεσης. Καμία παραγγελία δεν θα προωθείται για αποστολή αφού δεν έχει επιβεβαιωθεί η εμφάνιση/κίνηση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό.

Φορολογική Νομοθεσία
Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.

Τρόποι αποστολής και χρεώσεις

Το κόστος αποστολής περιλαμβάνει τους νόμιμους φόρους και είναι:
• €3,00 για παραγγελίες έως €20,00 ανεξαιρέτως αν υπάρχει αντικαταβολή ή είναι προπληρωμένη αποστολή.
• Για παραγγελίες €20,01 και άνω είναι δωρεάν ανεξαιρέτως αν υπάρχει αντικαταβολή ή είναι προπληρωμένη αποστολή.

Οι αποστολές για βάρος έως 5 κιλά γίνονται με courier των ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα.
• Οι αποστολές άνω των 5 κιλών πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας. Στην περίπτωση της αποστολής με Μεταφορική Εταιρεία προαπαιτείτε η εξόφληση της παραγγελίας με τη χρήση της online παραγγελίας ή με κατάθεση σε λογαριασμό.

Χρόνοι Παράδοσης

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.propobos. gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12.00 και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24-48 ώρες. Για περιοχές δυσπρόσιτες, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Τηλέφωνο:+30 210 5245264
Fax: +30 210 5245246
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), 53
104 33, Αθήνα
X